۱۶:۱۵ – ۱۸ تير ۱۴۰۴
باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی – چهار سال از معرفی ویندوز ۱۱ توسط مایکروسافت میگذرد. عرضه این نسخه با چالشهایی مانند باگها، نیازهای سختافزاری جدید و تراشه امنیتی TPM ۲.۰، که در بسیاری از کامپیوترهای قدیمی وجود نداشت، همراه بود.
این باعث شد بسیاری از کاربران برای ارتقاء، مجبور به خرید دستگاه جدیدی شوند. اکنون ویندوز ۱۱ رسماً از ویندوز ۱۰ پیشی گرفته و به پرکاربردترین نسخه ویندوز در سطح جهان تبدیل شده است.
براساس آمارهای اخیر، ۵۲ درصد از کاربران ویندوز اکنون از ویندوز ۱۱ استفاده میکنند، در حالی که ۴۴.۵۹ درصد همچنان از ویندوز ۱۰ بهره میبرند.
نکته جالب این است که تنها شش ماه پیش، این نسبت برعکس بود؛ کاربران ویندوز ۱۱ حدود ۳۵ درصد و کاربران ویندوز ۱۰ حدود ۶۲ درصد بودند.
علاوه بر این، ابزار جدید پشتیبانگیری در ویندوز انترپرایز به تسهیل روند ارتقاء برای کسبوکارها کمک کرده و هماهنگی در مقیاس وسیع را آسانتر کرده است.
برای شرکتهایی که دهها یا حتی صدها دستگاه را مدیریت میکنند، این پیشرفت بسیار اهمیت دارد.
با این حال، الزام به تغییر سیستم عامل به معنای تمایل همه کاربران به این تغییر نیست.
ویندوز ۱۱ همچنان ترکیبی از ویژگیها است؛ اگرچه بهبودهایی همچون امکانات شخصیسازی بیشتر و قابلیتهای مدرن را ارائه میدهد، اما هنوز مشکلاتی هم وجود دارد.
مایکروسافت بهروزرسانیهای منظمی برای بهینهسازی عملکرد منتشر میکند.
ضمن اینکه ویژگیهای هوش مصنوعی جدید Copilot+ این سیستم عامل را هوشمندتر کرده و باعث میشود ویندوز ۱۱ در طول زمان کاربردیتر شود.
منبع: الیوم السابع